Що є must have при автоматизації рекрутингу (Відео)

Коли рекрутер починає замислюватися про автоматизацію своєї роботи? – Коли розвиток індустрії підбору персоналу висуває все більше вимог і рекрутер вже не справляється з ними за допомогою звичних засобів.

І справа тут не тільки в збільшеному обсязі роботи, а й в процесах, що ускладнюються. Можна, звичайно, найняти додаткових співробітників в HR-відділ, але при цьому стане ще складніше відстежувати історію дій кожного з них по вакансіях і кандидатам, синхронізувати їх роботу і керувати нею. Крім того, збережеться проблема втрат інформації (випадкових або навмисних) під час покидання компанії рекрутерами. І це лише незначна частина проблем.
У наш час працювати в рекрутингу без спеціалізованого софту значить багато втрачати у ефективності. Хаос в справах, різні накладки і той самий “людський фактор” – неминучі помилки при ручному заповненні таблиць, – ось як це виглядає. Це минуле століття. При такому розвитку онлайн-ресурсів для пошуку роботи і професійного нетворкінгу, яке є зараз, вкрай дивно вручну “копіпаст” дані кандидатів в колонки Excel або Google Spreadsheets.

Перехід на професійну систему автоматизації рекрутингу – крок вперед для вашого бізнесу

Найважливіше завдання, яке вирішує спеціалізований софт для рекрутингу в бізнес-контексті – можливість отримати точну аналітику по всіх процесах, етапам і інструментам закриття вакансій. Без автоматичної систематизації і аналізу даних, які виробляє ATS, будь-які висновки будуть “грішити” суб’єктивністю, а звіти можуть спотворювати реальний стан справ.
Замовник зацікавлений в тому, щоб знайти потрібного співробітника в мінімальні терміни, а керівник команди рекрутерів – в тому, щоб його співробітники витрачали робочий час тільки на ті дії, які безпосередньо покращують результати. Чи не час припинити ускладнювати і розтягувати рутинні процедури по підбору персоналу? Якщо ви не користуєтеся софтом для їх автоматизації, ваша ефективність приблизно на 40-200% нижче, ніж могла б бути.
Щоб продемонструвати це, ми зібрали всі “must have” -Опції професійної системи для рекрутингу, що відповідають сучасним запитам індустрії, і об’єднали їх в вебінарі. Спікер – Артем Генне, наш Business Developer.
Дивіться запис на каналі CleverStaff: