Масове завантаження резюме в CleverStaff

Багато хто вже встиг оцінити функцію масового завантаження резюме в CleverStaff, а презентуємо ми цю функцію тільки зараз. Вона працює так само інтелектуально, як і завантаження одного резюме або отримання резюме з пошти.

Кожне резюме обробляється алгоритмом, що розпізнає важливі дані в резюме (парсинг резюме). ПІБ, посада, місто, контакти (телефон, email, скайп), дата народження кандидата зчитуються з резюме і автоматично вносяться новим доданим кандидатам. Перед додаванням кожного кандидата відбувається пошук відповідностей в базі. Якщо даний здобувач в ній вже є, то другий раз він додаватися не буде, а дані його профілю будуть доповнені.
На сторінці кандидатів є посилання на сторінку масового завантаження резюме. Папку з файлами резюме потрібно запакувати в zip-архів і відправити через цю сторінку. Файли резюме в форматах doc, docx, pdf, rtf, odt з архіву швидко обробляються та додаються до вашого облікового запису від імені завантажив користувача. Також тепер можливо завантажити кандидатів з програми E-Staff! Про це ми розповімо окремо.
На сьогоднішній день (28 липня 2015 г.) за час бета-тестування наші користувачі успішно завантажили 90 архівів резюме! І це при тому, що ми офіційно не оголошували про запуск цієї функції. Вона просто і ненав’язливо з’явилася в інтерфейсі 🙂
Ми дуже раді оголосити зараз про повноцінну роботу ще одного дуже ефективного способу швидкого збільшення вашої бази кандидатів в CleverStaff!
команда CleverStaff