Гейміфіковані механіки: новий погляд на роботу рекрутера

Друзі, маємо чудову новину! Ми підготували оновлення, яке точно не залишить байдужими нікого. Це – система гейміфікації рекрутингу! 

У CleverStaff розробили концепт гейміфікації ще торік, а цього року реалізували вже програмну та візуальну частини проєкту. І відтепер софт для рекрутерів вже працює з елементами гейміфікації.

Чому ми вирішили запровадити гейміфікацію?

Справа в тому, що пошук і підбір персоналу містить багато рутинної роботи, яку виконує рекрутер частково за допомогою софту, але її не стає менше, а навіть більшає, адже потік даних і обсяги баз постійно зростають. 

В той же час гейміфікація CleverStaff відзначає та прикольно візуалізує щоденні успіхи та досягнення рекрутерів, які зазвичай непомітні і їх важко порахувати. Відтепер наші рекрутери отримують нагороди та відзнаки за майже всі процеси – від публікації вакансії до проведення співбесід, а також «по-святковому» відзначають всі “ювілейні” досягнення на роботі. 

Як тепер виглядає меню? 

Перше, на що варто звернути увагу – це нова вкладка в меню, яка називається «Досягнення». За кожне досягнення рекрутер отримує валюту – дорогоцінні камінці, накопичує досвід, переходить з рівня на рівень, отримує купу емоцій – все це цікаво виглядає та заохочує! 

Хто любить конкуренцію, має нагоду позмагатися з колегами за призові місця. А піднакопичивши досвід, без перебільшень можна відчути себе… богинею або богом полювання ☺. Адже відтепер рекрутер тримає безпосередній контакт з античною богинею Артемідою, сучасною покровителькою рекрутингу ☺

 

За словами СЕО CleverStaff Володимира Бархата, такий формат гейміфікації покликаний змінити саме ставлення до роботи на краще, зробити її захоплюючою. “Ми 8 років розвивали функціональність системи, видаючи рекрутерам все більше інструментів для роботи. Цим займається вся індустрія софту для рекрутингу і це чудово. Але проблема в тому, що ККД з часом падає. Коли найзатребуваніші функції реалізовані, спростити рекрутинг ще хоча б на 10% – це дуже складне завдання, швидше за все, на роки наполегливої ​​інтелектуальної роботи. Саме тому ми вирішили зробити такий рідкісний, складний та багатообіцяючий хід для корпоративного програмного забезпечення – зайнятися емоційною частиною роботи” – зазначає Володимир. 

Також дозволимо собі бути трохи нескромними – саме CleverStaff вперше в Україні і світі пропонує рекрутерам гейміфікований софт – з оцифровуванням всіх досягнень та емоційним фокусом на роботу.

З тим, як працює система гейміфікації в CleverStaff, можна ознайомитися у гайді.