Оновлені карти оцінок – більше можливостей для рекрутера

Друзі, хочемо розповісти вам про ще одне суттєве оновлення CleverStaff в 2022-му році – оновлені та вдосконалені карти оцінок.

Давайте подивимося предметніше на ці зміни.

Отже:

  • Зовнішній вигляд карт. Ми переглянули зовнішній вигляд карт, щоб вам було легше орієнтуватись у випадку, якщо оцінок багато, і замінили візуальне відображення оцінки на числове – для зручності порівняння кандидатів між собою.

  • Формування оцінки. Раніше загальну оцінку за картою користувачі виставляли самостійно, а оцінки за критеріями не впливали на неї. Ми вирішили, що це неправильно, тому тепер загальна оцінка рахується як середня між всіма критеріями в карті.
  • Коментарі під критеріями. Також, крім загального коментаря, тепер можна залишити окремий коментар під кожним з критеріїв.

  • До 3-х карт – до однієї вакансії. Раніше можна було додавати тільки одну карту оцінок до Вакансії, і у випадку її заміни вже проставлені оцінки по ній видалялись. Але тепер можна прикріпити до 3 карт до однієї вакансії, і при заміні карти оцінки не видаляються.

  • Попередні оцінки зберігаються – про це можете не хвилюватись. Ми перетворюємо їх оцінку у новий числовий формат. Загальна оцінка в них буде грунтуватись на попередній загальній оцінці. Вона перерахується за новою формулою лише у випадку її редагування. 
  • Розширений пошук по кандидатах. Завдяки йому тепер можна знайти всіх кандидатів, які були оцінені за вибраною вами картою оцінки.

Також хочемо повідомити, що в майбутньому ми плануємо додати відображення  оцінок у нашому Конструкторі звітів і у вивантаженні кандидатів в Excel.

Маємо надію, що наше оновлення за картами оцінок будет вам корисним!

Бажаємо результативної роботи з CleverStaff!