Новинка в CleverStaff – дашборд з основними показниками

Розробники CleverStaff продовжують впроваджувати функції, які полегшують і вдосконалюють робочий процес. Так, зі свіжих цікавих оновлень в системі – це поява вкладки «Моніторинг» у розділі «Органайзер». На цій вкладці ви можете побачити дашборд (dashboard) з підрахунком основних робочих показників.

Так, у верхній частині розміщений блок, який відображає актуальний стан завдань – на момент побудови звіту. Там ви можете побачити поточну кількість вакансій в статусах «Відкрита» і «В роботі». В другому блоці – середній термін закриття вакансій за весь час. В третьому блоці – вказується кількість інтерв’ю, які заплановані в майбутньому у всіх користувачів у вашому акаунті.

В нижній частині розташовані показники, до яких можна застосовувати часовий фільтр і фільтр за вакансіями.

  • Offer accepted ratio – цей показник рахує коефіцієнт відправлених оферів до прийнятих оферів. В розрахунок береться кількість переведень на етап «Відправлений офер» і «Прийнятий офер».
  • Time to hire – показник відобразить, скільки було витрачено часу з моменту, коли була створена вакансія, і до моменту, коли кандидат вийшов на роботу.
  • Time to fill – показник інформує, скільки знадобилось часу з моменту, коли вакансія була створена, і до моменту, коли кандидат прийняв офер.
  • Interview to hire ratio – цей показник рахує співвідношення кількості інтерв’ю, які треба провести, до відправлення офера.

Наш дашборд буде розвиватись і далі – з часом ми плануємо додавати туди нові метрики. Слідкуйте за нашим оновленням і працюйте із задоволенням!