Редизайн пошуку по кандидатам

Друзі, ми продовжуємо працювати над інтерфейсом нашої системи. Меню для користувача інтерфейсу вже стало гарніше і зручніше, настала черга пошуку по базі кандидатів.

Теперь пошук по кандидатам в CleverStaff не тільки швидкий і точний, але і симпатичний 🙂 Звичайно, ми не обмежилися редизайном і посилили сервіс доробками. 
Зручний пошук по базі – запорука ефективної автоматизації рутинної роботи рекрутера. Ми впровадили в систему кілька поліпшень, які зробили пошук по базі кандидатів ще більш user-friendly. Крім іншого, тепер він вміє запам’ятовувати критерії, за якими ви віддаєте перевагу підбирати кандидатів.
Пошук по базі кандидатів до змін виглядав так:
old versiya
Пошук в новому дизайні:
novyj poisk
Зверніть увагу, в системі з’явився блок «Критерії пошуку».

kriterii poiska
Встановіть необхідні критерії пошуку. Вони будуть відображатися в таких блоках:

  • Особиста інформація (прізвище та ім’я (система також автоматично транслітерує їх), стать, вік, країна, місто, контакти, статус).
  • Професійна інформація (сфера діяльності, посада, досвід, навички, володіння мовами, зарплата, вид зайнятості).
  • Інше (теги, джерело, відповідальні співробітники).

Якщо ви часто використовуєте пошук по певній сукупності критеріїв, ви можете створити шаблон розширеного пошуку. Щоб не налаштовувати критерії пошуку кожен раз, ви можете одноразово встановити їх і натиснути на кнопку «Зберегти шаблон за замовчуванням». Всі вибрані параметри будуть відображатися кожен раз при розширеному пошуку.

knopka zberegty shablon
 
Ваші друзі з CleverStaff