Інтеграція з BambooHR: відтепер доступний легкий перенос кандидатів!

Друзі, маємо гарну новину: CleverStaff реалізував інтеграцію з відомою системою для HR – BambooHR. Ця інтеграція дасть вам можливість переносити найнятих кандидатів до вашого інтегрованого акаунту BambooHR автоматично чи вручну, через натискання відповідної кнопки на профілі кандидата.

Підключити ваш аккаунт BambooHR можливо в розділі «Інтеграції», зробити це може тільки користувач в ролі Адміністратор. Для цього вам необхідно буде ввести всього два поля для інтеграції: My Company та API Key. 

My Company – це субдомен, який використовується для доступу до вашого облікового запису (якщо ви заходите в BambooHR за адресою https://mycompany.bamboohr.com, то субдомен – “mycompany”. Наприклад,  https://cleverstaff.bamboohr.com/, то My Company -це cleverstaff).

API Key – це ключ, який вам треба створити в своєму аккаунті BambooHR. Щоб згенерувати ключ API, користувачі мають увійти в систему і натиснути на своє ім’я у верхньому правому куті будь-якої сторінки, щоб потрапити у контекстне меню користувача (в BambooHR). Якщо користувач має достатні права, в цьому меню буде пункт “API-ключі” для переходу на відповідну сторінку.

Також в процесі інтеграції вам необхідно вибрати, як кандидати будуть передаватись в BambooHR: автоматично чи вручну. Об’єднує ці типи те, що в обох випадках передача можлива тільки кандидатів в статусі “Наш працівник”. При автоматичному типі, як тільки ви зміните статус кандидата на “Наш працівник”, він відразу буде переданий в BambooHR. При ручному типі, ви маєте змінити статус кандидата на “Наш працівник”, а потім натиснути на відповідну кнопку, яка з’явиться нижче. 

CleverStaff бажає вам продуктивної роботи!