Швидкий імпорт і міграція бази кандидатів з інших систем в CleverStaff

Користувачі часто запитують нас про те, як швидко і «безболісно» перенести базу кандидатів.
Ця невелика інструкція розширить ваші можливості в використанні системи і спростить міграцію даних.

У CleverStaff завантаження інформації про кандидатів можна зробити трьома основними способами:

  • «Завантажити архів резюме» в форматі .zip.
  • Імпортувати дані з Excel (для простоти використання можна скачати приклад файлу для завантаження).
  • Завантажувати резюме поштучно в форматі .docx, натиснувши на кнопку «Завантажити файл резюме».

Завантаження резюме _ CleverStaff

Міграція баз з інших систем для рекрутингу в CleverStaff

Якщо ви використовуєте інший сервіс для підбору персоналу і хочете перенести свою базу в CleverStaff c збереженням всіх зв’язків, приміток і вберегти себе від рутинної роботи, ми з радістю допоможемо вам це зробити.
Для тих, хто хоче перейти на CleverStaff з сервісу E-Staff, цікавою буде можливість перенесення даних за допомогою завантаження архіву резюме. Для цього достатньо перейти по кнопці «Завантажити архів резюме» і вибрати відповідний формат резюме в архіві.
Можливе також перенесення коментарів щодо кандидатів з E-Staff: їх можна скачати в файлах формату .xml і додати в архів з резюме. При завантаженні архіву коментарі прив’яжуться до потрібних профілів кандидатів автоматично.
CleverStaff уможливлює завантаження всієї бази даних (кандидатів, вакансій, замовників і ін.) Зі збереженням всієї напрацьованої інформації. Всі існуючі взаємозв’язки, коментарі, відгуки, завдання та файли по кандидатам, вакансіях і замовникам можуть бути перенесені в вашу базу завдяки роботі команди техпідтримки.
Масове завантаження резюме з E-Staff _ CleverStaff
Це платна послуга, яка залежить від складності та розміру бази, яку переносять і вона дозволяє вам підібрати найбільш зручний варіант міграції даних по кандидатах.
Останнім часом користувачі все частіше просять нас перенести в CleverStaff свою базу з інших систем. Найчастіше це великі обсяги інформації, які важко перенести без помилок, але для нас це не проблема!
Наші розробники збережуть при перенесенні всі ваші дані і взаємозв’язку в них незалежно від обсягу. Для цього напишіть нам на пошту: contact@cleverstaff.net или в Skype: cleverstaff.
Ваші друзі з CleverStaff