Фічі, які чекали всі: приховування зарплати, підсвічування профілів і автоматичне додавання кандидатів в базу

Відбулися такі зміни:

  1. Додано можливість приховувати рівень зарплати з зовнішньої сторінки вакансії.

Найчастіше замовник не хоче афішувати заробітну плату, так як її рівень визначається за підсумками співбесіди. Тепер в CleverStaff є така можливість! Ви можете приховувати або відображати дані про зарплату на зовнішній сторінці вакансії.
Для цього перейдіть в режим редагування вакансії і натисніть на кнопку “Показувати кандидатам / Приховати”.


  1. Раніше відкриті профілі кандидатів тепер підсвічуються.

Ви вже напевно встигли помітити, що тепер в загальному списку кандидатів видно тих, чий профіль ви недавно відкривали. Їх імена підсвічуються фіолетовим. Нова функція дозволить вам відразу побачити кандидатів, профілі яких ви ще не переглядали.

  1. З’явилася можливість додавати до вакансії картинку для публікації в соціальних мережах.

Тепер ви можете ділитися вакансіями в соціальних мережах, використовуючи те зображення, яке захочете 🙂
Для того, щоб завантажити зображення, відкрийте вкладку “Вакансії”, виберіть потрібну вакансію і відкрийте її опис, потім клацніть на кнопку “Додати промо-зображення”. Готово!

  1. Кандидати автоматично додаються в базу з етапу “Відгуки”.

Тепер ваша база може автоматично наповнюватися кандидатами. Що це означає?
Раніше, коли кандидат відправляв відгук на вакансію, дані про нього підтягувалися в певну вакансію і зберігалися на етапі “Відгуки”. Тільки коли користувач перекладав обраних кандидатів з етапу “Відгуки” на етап “Знайдені”, їх профілі додавалися до загальної бази резюме. Зараз ми спростили цей процес, і кандидати після подачі додаються в загальну базу (зручно це тим, що ваша база автоматично заповнюється, і кандидати, які не підійшли на конкретну вакансію, можуть підійти на будь-яку іншу).
CleverStaff Product Team