Шаблони листів і нові автодії для відправки листів і тестів

Представляємо перше велике оновлення CleverStaff 2023 року: шаблони листів та можливість встановлювати автоматичну відправку листів і тестів на етапи у «Вакансіях». 

Отже, по порядку 🙂

В «Налаштуваннях» акаунта з’явився новий розділ “Шаблони листів”. В цьому розділі є 2 типи шаблонів: ваші особисті та загальні – для всього акаунту. Особисті шаблони доступні тільки вам, а загальні – всім користувачам вашого акаунту.

Редагувати загальні шаблони може Адміністратор та Рекрутери, яким надав такий доступ Адміністратор в налаштуваннях.

Хочемо зауважити, що ті оператори (наприклад, ПІБ кандидата – [[full name]]), які ви вказали в шаблоні, будуть працювати. Ці шаблони ви можете використовувати при надсиланні звичайних листів кандидатам, а також листів при переведенні кандидатів на етапи типу «Інтерв’ю» та «Офер». 

А ще в CleverStaff з’явилась  можливість встановити на будь-який етап вакансії автоматичну відправку листа чи тесту.

Як це працює: в налаштуваннях етапів у «Вакансії» (там, де змінюється порядок етапів, створюються та додаються нові етапи у вакансію), ви обираєте етап, який вас цікавить, переходите до його редагування. 

У вікні редагування обираєте, що хочете додати відправку листа чи тесту (можна обрати обидва), далі обираєте шаблон для листа та тест, які хочете відправити. Останнє, що треба обрати – це коли саме після переводу кандидата на цей етап треба відправляти лист чи тест. Все! Зберігаємо зміни у вікні редагування, і після цього всім кандидатам, які будуть переведені на цей етап, буде відправлятись лист чи тест.

Встановлювати, видаляти та редагувати ці автоматичні дії може Адміністратор та Рекрутери, яким надав такий доступ Адміністратор в налаштуваннях.

Ми переконані, що ці оновлення будуть корисні для вас і суттєво полегшать комунікацію за кандидатами 🙂