Оновлення Автопідбору кандидатів

Друзі, в цьому релізі ми оновили наш Автопідбір кандидатів.

По-перше, ми додали нові параметри, по яким Автопідбір буде шукати вам кандидатів. Додали Навички, Досвід, Вид зайнятості та Роль (тільки для it вакансій).

По-друге, тепер ви самі визначаєте по яким параметрам підбирати вам кандидатів. Ви можете встановити свій набір для кожної вакансії окремо, чи встановити по замовчуванню для всіх вакансій. Ці налаштування будуть стосуватися тільки вас, тому що кожен користувач в вашому акаунті сам це встановлює.

По-третє, тепер зі сторінки автопідбору ви зможете легко і в один клік перейти до пошуку кандидатів в розділі Кандидати, де ми автоматично підставимо вимоги з вашої вакансії в Розширенний пошук та отфільтруємо кандидатів з вашої бази під них. Треба зауважити, що автопідбір та розширенний пошук на Кандидатах підбирає вам кандидатів по різному. В розширенному пошуку CleverStaff фільтрує кандидатів по точному співпадінню всіх вказанних параметрів, тобто пошук більш чіткий та точний. Автопідбір же оцінює кандидата більш вільно щодо вимог вакансії. Наприклад, ви вказали, що потрібен кандидат с досвідом роботи — 3 роки. Але є кандидат, який має 2.5 роки досвіду, та підходить вам по іншим вимогам. Ми покажем вам такого кандидата в рекомендованних, але відсоток співпадіння у нього буде менший в порівняннні з іншими більш підходящими. Таким чином ми не загубим потенційно підходящого кандидата.

І наостанок, в рамках оновлення Автопідбору ми додали ще нову функціональність — тепер коли ви створюєте нову Вакансію і переходите в розділ Кандидати, то CleverStaff запропонує вам пошукати кандидатів згідно вимог в Вакансії. Тепер вам не треба самостійно вводити ще раз всі вимоги в розширенному пошуку після того, як вже їх вказали при заповненні Вакансії.