Нові можливості системи CleverStaff – інтеграція з HeadHunter і Work.ua

Тепер користувачі CleverStaff можуть публікувати свої вакансії на hh.ru, hh.ua і work.ua прямо з системи.

Як активувати інтеграцію вашого облікового запису в системі CleverStaff з сайтами HeadHunter і Work.ua

Для цього перейдіть у вкладку “Вакансії” – “Опис вакансії”.
хэдхантер юа фото 1
Праворуч під блоком “Соцмережі і нетворкінг” ви побачите блок “Сайти пошуку роботи” зі списком доступних майданчиків. Щоб вперше опублікувати там свою вакансію прямо з системи, увімкніть світчер і натисніть кнопку “Інтегрувати”.
ворк юа фото 2
 
headhunter фото 4
Після цього перед вами з’явиться вікно “Інтеграція з сайтами пошуку роботи”.

Як опублікувати вакансію з системи CleverStaff на Work.ua

Увімкніть світчер навпаки work.ua в вікні “Інтеграція з сайтами пошуку роботи”. Перед вами з’явиться форма, куди потрібно ввести свій логін і пароль облікового запису на work.ua.
head hunter фото 5
Далі ви автоматично повернетеся в CleverStaff. Вам відкриється форма, в яку підтягнеться вся інформація про вакансію, яка раніше була внесена в опис в системі. Вручну для публікації вакансії на Work.ua ви можете додатково вказати: досвід роботи, розмір заробітної плати, освіту, контакти рекрутера.
хед хантер фото 6
Після того, як ви натиснете кнопку “Опублікувати”, ваша вакансія з’явиться у вашому акаунті на Work.ua і буде відображатися для кандидатів, які розглядають пропозиції на цьому сайті.

Публікація вакансії на сайті HeadHunter

Якщо ви хочете опублікувати вакансію на HeadHunter, то система автоматично перенаправляє вас на сторінку сайту, де необхідно увійти в особистий кабінет.
headhunter ua фото 7
Далі ви автоматично повернетеся в CleverStaff. Вам відкриється форма, в яку підтягнеться вся інформація про вакансію, яка раніше була внесена в опис в системі. Вручну ви можете додатково вказати: спеціалізацію, тип розміщення, тип вакансії. Опис вакансії має містити мінімум 200 символів. Також в разі потреби потрібно вказати додаткову інформацію по вакансії: вид зайнятості, графік, розмір заробітної плати, контакти рекрутера.
Після того, як ви натиснете кнопку “Опублікувати”, ваша вакансія з’явиться в списку “Мої вакансії” на HeadHunter і відвідувачі цього сайту зможуть побачити її під час пошуку роботи на цьому майданчику.