Обмеження аккаунта «Персональний» в CleverStaff

У нас чергова важлива новина!
У грудні ми плануємо обмежити деякі функції аккаунта «Персональний», який на даний момент є безкоштовним.

Чому ми прийняли таке рішення

З моменту появи CleverStaff в 2014 році ми жодного разу не міняли цінову політику сервісу. З тих пір пройшло багато часу, і ми виконали багато роботи: додали нові можливості, інтеграції, модулі, змінили дизайн інтерфейсу.
Таким чином, CleverStaff в 2014 році і CleverStaff сьогодні – це два якісно різних продукти в контексті інвестованої роботи, людських ресурсів, технологій, болю, щастя, часу і грошей.
Весь наш продукт став можливим завдяки платежам наших користувачів. Крім великих компаній, CleverStaff використовують понад 800 фрілансерів і компаній з одним рекрутером. Вони мають безкоштовний і необмежений доступ до повного набору можливостей, який ми покращуємо що два тижні.
Було б справедливо, якби такі користувачі також оплачували використання свого облікового запису. Особливо коли вони використовують «просунуті» функції системи для професійного, добре оплачуваної рекрутингу + зберігають свої час, гроші і нерви. 🙂
З іншого боку, наш безкоштовний тариф допомагає легко почати тим, хто «сумнівається» і цим сприяє розвитку рекрутингу та ринку софта для підбору персоналу. Тому ми залишаємо безкоштовний тариф з обмеженими можливостями.
Обмеження «Персонального» аккаунта не означає, що його користувачі не зможуть використовувати CleverStaff. Це означає, що ми обмежимо лише частину можливостей, яка буде доступна користувачам інших акаунтів: «Для компаній», «Корпоративний» і «Премиум».

Перелік функцій, які не будуть обмежені для платних аккаунтів CleverStaff:

  • Завантаження інформації щодо кандидатів в Excel.
  • Перегляд і скачування звіту по вакансії.
  • Перегляд звіту по вакансіях і статистики роботи користувачів.
  • Завантаження резюме кандидатів в docx-форматі.
  • Перегляд звітів за вакансіями.
  • Перегляд рекомендованих кандидатів.
  • Додавання до свого облікового запису будь-яких користувачів, крім клієнтів.
  • Налаштування шаблонів листів кандидатам.
  • Використання CleverStaff API.

Зрозуміло, ми залишимо повний набір функцій всім новим користувачам CleverStaff протягом перших 14-ти днів пробного періоду, щоб вони могли розуміти функціонал системи.
Ми попереджаємо про ці зміни заздалегідь, щоб користувачі «Персонального» аккаунта встигли подумати і прийняти рішення, продовжити користуватися цим тарифом або перейти на платний.
Сподіваємося на Ваше розуміння. Ми завжди відкриті для вас – пишіть нам по будь-яких питань на пошту: contact@cleverstaff.net або в Skype: cleverstaff.
З турботою,
Ваші друзі з CleverStaff