Як працює редагування тегів і джерел кандидатів? нові функції

Ми додали нові функції: можливість редагувати теги для кандидатів і джерела додавання в базу. У цій замітці ми опишемо їх детально.
Ці функції з’явилися завдяки запиту наших користувачів з Zone3000.

Теги: використання і редагування

Використання тегів значно спрощує і прискорює пошук одного або декількох кандидатів, дозволяючи групувати їх по ряду ознак. Теги можна використовувати як фільтр для пошуку кандидатів, якщо потрібного вам критерію немає в системі.
Кандидатам можна привласнювати декілька тегів і використовувати складні фільтри для пошуку. Теги можна привласнювати особисто кожному кандидату або відразу декільком.
Для того, щоб привласнити тег(и) декільком кандидатам, відкрийте вкладку «Кандидати». Використовуйте пошукові фільтри, якщо вам потрібна конкретна вибірка. Виберіть потрібних людей, відзначивши їх «галочками» (всіх відразу або конкретних), і натисніть кнопку «Додати теги».
Candidates _ CleverStaff - Google Chrome 2017-06-26 13.53.37
Для додавання тега конкретному кандидату зайдіть в його профіль і в лівій частині введіть потрібне значення в блоці «Управління» → «Додати теги».
Додавання тега в профілі кандидата
Редагувати існуючі теги ви можете як при масовому додаванні, так і в профілі кандидата. Для цього натисніть на відповідну іконку на тезі і введіть потрібні значення.
редагування тега

Джерела кандидатів: використання і редагування

У CleverStaff з’явилася можливість редагувати джерела додавання кандидатів.
Відкрийте профіль кандидата → натисніть «Редагувати», в графі «Джерела» натисніть на іконку редагування в поле «Джерело» і введіть потрібні дані.
редагування джерела
Оновлене джерело відобразиться у всіх відповідних кандидатів.
Ваші друзі з CleverStaff