Інтеграція з CV-Online і поліпшення юзабіліті

Друзі, раді повідомити вам про чергову порцію потрібних і корисних оновлень CleverStaff, які вийшли в липні!
Цього разу ми розширюємо географію по інтеграції на Прибалтику і покращуємо юзабіліті нашої системи, – тепер наші клієнти можуть більше;)

1. Інтеграція з CV-Online – розширюємо кордони! Наше розширення для браузера тепер підтримує латвійський сайт пошуку роботи: www.cv.lv
1
2. Тепер користувачам можна змінювати роль з «Hiring manager» на будь-яку іншу.
2
3. Ще одне доопрацювання торкнулося персонального профілю користувача.
У нас було багато запитів в техпідтримку на зміну свого імені, – тепер кожен користувач може самостійно змінити собі ім’я в системі CleverStaff.
3
4. Додане посилання на налаштування повідомлень в листах від CleverStaff.
4
5. Як і обіцяли, ми продовжуємо розширювати функціональність зі створення завдань. Раніше ми додали можливість створювати завдання на замовників, тепер для кожного завдання можна вибрати тип: звичайне завдання, дзвінок або зустріч. Бонус для наших клієнтів: ми вдосконалили дизайн вікна завдання.
5
6. За численними заявками була додана кнопка видалення запрошених користувачів. Натискання на поштову скриньку запрошеного користувача відкриває вікно, в якому можна видалити запрошення до вашого аккаунту CleverStaff.
6
7. За запитом користувачів: натискання на коліщатко комп’ютерної мишки з курсором на переліку кандидатів відкриває сторінку кандидата в новій вкладці.
Ми все ще розігріваємося – далі буде цікавіше!
Команда CleverStaff