Масове додавання коментарів і масове видалення кандидатів – нові функції в CleverStaff

Друзі, ми продовжуємо активно впроваджувати нові функції, які спрощують вашу роботу.
На цей раз ми взялися за масштабування ваших зусиль 😉
В рекрутингу дуже часто виникає необхідність зробити однакову дію щодо кількох кандидатів, чи то стосується процесу масового підбору, або ж редагування бази здобувачів в системі. Наші нові фічі полегшують користувачам деякі завдання, дозволяючи впорядковувати свою роботу і не витрачати багато часу на повторення однакових дій.

Відбулися такі зміни:

Масове додавання коментарів

За запитом Anna Vasuhno (VSK Consulting) ми реалізували можливість подавати однакові коментарі відразу для декількох кандидатів. Вам більше не потрібно відкривати профіль кожного кандидата, тепер ви можете це зробити одноразово і всього в кілька кліків. 
Щоб додати коментарі відразу для декількох кандидатів, відкрийте вкладку «Кандидати» – виберіть потрібних кандидатів – клікніть кнопку додавання коментарів, як показано на скріншоті:

У вікні введіть коментар і натисніть на кнопку «Додати».

Масове видалення кандидатів з системи

Буває, що ви випадково додали кандидата в базу і забули видалити його. Тепер, щоб «навести порядок» у своїй базі, вам знадобиться зовсім небагато часу, адже за запитом Genadiusz Pysanka з компанії SBT Systems ми реалізували можливість масового видалення кандидатів.

Як це працює

Щоб перевести відразу декількох кандидатів в статус «Видалений» або безповоротно видалити їх з системи, відкрийте вкладку «Кандидати» – відзначте потрібних кандидатів і натисніть на відповідну іконку.

Система запропонує перевести всіх обраних кандидатів в статус «Видалений».
Щоб підтвердити цю дію, клікніть на кнопку «Видалити».

Якщо ви хочете безповоротно видалити кандидатів з системи, натисніть на кнопку «Видалити кандидатів з системи». Всі коментарі, завдання та історія дій з ними будуть також видалені.

Ваші друзі з CleverStaff