Версія 1.9.2

Друзі, до цього релізу увійшов редизайн вакансій. Ми врахували багато ваших побажань (за що ми вам безмежно вдячні) і додали свою експертизу. Вийшло цікаво)
Що змінилося:

  • ми поділили вакансії на IT і не IT. Для IT-вакансій потрібно вибрати категорію і заповнити вимоги, які будуть окремим блоком на публічній сторінці вакансії і по ним буде працювати автоподбор кандидатів. Для НЕ ІТ-вакансій також можна заповнювати вимоги.


 

  • додали «пріоритет» в вакансії. Його можна поставити під час створення вакансії або потім при редагуванні. А на загальному списку вакансій тепер можна сортувати за пріоритетом.

 

 
 

  • додали новий блок «Службова інформація». У цьому блоці ви можете залишати замітки, яким не місце у відкритому описі і не зручно зберігати в коментарях. Службову інформацію не бачать кандидати та Hiring Manager-и.

 

 

  • внесли деякі зміни до статистики опублікованих вакансій. Тепер відображаються кількість переглядів та відгуків опублікованих вакансій, можна подивитися, хто саме опублікував, а також термін, коли вакансія «згорить» (на сайті HeadHunter)