Нова функція: Модуль тестування кандидатів

Ми розробили нову функцію: можливість створювати тести, відправляти їх кандидатам поштою і відслідковувати відповіді – за запитом наших користувачів з Avon.

1

«Створити новий тест»

Сторінка для створення нових тестів. При створенні тесту ви можете:
1. Вказувати назву тесту. НАмагайтесь пыдыбрати назву, яка передає зміст і мету тесту, зрозумілі кандидатам.
2. Додати опис тесту. Коротко опишіть мету тесту, його особливості, деталі і все, що слід знати кандидату під час його проходження.
3. Формулювати текст питань. Будьте лаконічні і виключайте двозначність, щоб кандидат максимально точно зрозумів питання.
4. Визначати тип питань:

  • Тести: вибір кандидатом одного / кількох відповідей із запропонованих варіантів.
  • Текстова відповідь: самостійне формулювання відповіді кандидатом.

5. Вибирати кількість балів за правильні відповіді на тест. За текстові відповіді не можна виставляти бали заздалегідь, бо Вони оцінюються суб’єктивно.
6. Встановлювати обмеження на проходження тесту за часом. Таким чином, ви можете визначити час, який даєте кандидатам на проходження тесту. Якщо кандидат не встигає закінчити тест вчасно, тест закривається і результати зберігаються автоматично.
усы фічі

«Мої тести»

У цій вкладці зберігається список всіх тестів, створених в ваш обліковий запис. Ви можете переглядати детальні результати проходження тестів по кожному кандидату, відправляти тести новим кандидатам, редагувати і видаляти існуючі.
У випадаючому списку не відображаються кандидати, у яких не зазначено пошта в профілі.
Вибір кандидата
Після вибору кандидата в правій частині відобразиться поле редагування листи для відправки тесту. Ви можете редагувати його тему і текст.
ВАЖЛИВО: ви можете відправити лист з посиланням на тест, тільки якщо ви налаштували інтеграцію з поштою.
Лист з посиланням на проходження тесту буде відправлено на пошту кандидата, зазначену в його профілі. Ви можете видаляти кандидатів зі списку, а також змінити email кандидата на цій же сторінці.

відправка кандидату

Проходження тесту і логіка підрахунку балів

Після відправлення листа кандидат отримає його з посиланням на сторінку проходження тесту. Після переходу за посиланням відкриється окрема сторінка з назвою і описом тесту, які ви вказали + кілька пояснень від нас 🙂
Проходження тесту і відлік таймера (якщо ви його додали) починаються після натискання кнопки «Почати тест».

ОТРЕДАЧЕНИЙ СТАРТ

Якщо кандидат відповів на всі питання до закінчення таймера, він може вибрати «Повернутися назад» або «Зберегти і закінчити тест».

7 закінчити тест і зберегти результат

Якщо час для проходження тесту минув і кандидат не встиг дати відповіді на всі питання, тест закриється автоматично і результати проходження будуть збережені.
Бали за тестові завдання присвоюються при 100% збігу. Це означає, що пошук правильної відповіді на тестове питання зараховується при виборі, наприклад, трьох з трьох відповідей (а не двох з трьох і т.д.).
Після того, як кандидат закінчив тест, відправник тесту отримає лист-повідомлення з посиланням на результати. Їх ви також можете подивитися в профілі кандидата: зліва внизу, в блоці «Результати тестів».
результати
Цю функцію ми будемо доповнювати в майбутньому: покращимо призначений для користувача досвід і додамо нові можливості (перцентілі та ін.).
Ваші друзі з СleverStaff