Пошук за кастомними полями – нова функція

За рік, що минув з впровадження функції «Настроювані поля», користувачі CleverStaff встигли оцінити її зручність і звикнути використовувати її в роботі. Ця функція дозволяє додавати кастомні поля в опису вакансій, профілі кандидатів і дані про замовників, якщо їх немає в системі за замовчуванням – справжня знахідка для рекрутерів. Про те, як додати і налаштувати кастомні поля, а також чим вони можуть бути корисні, можна дізнатися в замітці «Нова функція: кастомні поля».
Наша команда не зупинилася і на цьому! Для того, щоб користувачі системи могли скористатися наявними можливостями кастомних полів по максимуму, ми додали можливість пошуку кандидатів в своїй базі по кастомними полях. Він працює так само зручно, як вже існуючий пошук за стандартними полями.
Оскільки рекрутери налаштовують ці поля відповідно до власних вимог до організації бази, то і шукати інформацію за даними в кастомних полях часто буває зручніше за все. Ця функція дуже корисна в разі, якщо необхідно швидко знайти профілі кандидатів, відсортовані за потрібним критерієм, зазначеним в кастомному полі.

Як це працює

Після того як ви створили кастомними поле в профілі кандидата і заповнили його, ви можете з легкістю знайти даний профіль в базі по вмісту доданого поля.
Для цього відкрийте вкладку «Кандидати» і натисніть на кнопку «Розширений пошук».
advanced features
У розділі «Інше» («Other») виберіть назву необхідного поля і введіть ваш запит.
other
Зручно, чи не так?
Ваші друзі з CleverStaff