Нова функція: безповоротне видалення акаунту, кандидатів, користувачів і співробітників

Друзі, ми додали в CleverStaff можливість повного видалення персоналізованої інформації. Приводом для цього стали нові правила обробки персональних даних (GDPR), які вступили в силу в Європейському Союзі в травні. Але і ті, кого вони не зачіпають безпосередньо, зможуть оцінити нові функції.
Тепер ви можете безповоротно видалити вибрані вами дані зі свого облікового запису і навіть весь аккаунт цілком буквально в пару кліків. Це допоможе утримувати вашу базу резюме і аккаунт в порядку, позбавляючись від неактуальною інформації. І, звичайно, відповідати всім вимогам захисту конфіденційності.

Додані такі можливості:

1. Видалення профілю кандидата

Тепер, щоб вашу базу не “засмічували” неактуальні кандидати, ви можете їх безповоротно видалити.

Щоб видалити профіль кандидата в системі, увійдіть в режим редагування профілю і натисніть на кнопку “Видалити кандидата”.

для фб підсумкова

2. Видалення користувачів в системі

ЧЩоб видалити користувача з вашого облікового запису, відкрийте вкладку “Аккаунт” → “Користувачі”, потім виберіть необхідного користувача і натисніть на кнопку “Видалити користувача”.

скрін видалення користувача 1

3. Видалення співробітників

Тепер в HR-модулі CleverStaff з’явилася можливість видалення співробітників.
Відкрийте вкладку “Аккаунт”   “Співробітники”. Потім виберіть потрібний режим та клікніть на кнопку “Видалити співробітника”.

видалення співробітника 1
Переконайтеся, що ви дійсно хочете видалити даного співробітника і підтвердіть видалення, натиснувши на кнопку “Так, видалити”.

підтвердження видалення співробітника 1
4. Видалення аккаунта

Якщо ви хочете припинити роботу в системі, ви можете видалити ваш аккаунт повністю і назавжди.

видалення облікового запису
Щоб запустити процес видалення акаунту, відкрийте вкладку “Аккаунт”  “Налаштування акаунту” і натисніть на кнопку “Видалити акаунт”.
Через 7 днів всі дані облікового запису будуть видалені безповоротно.

підтвердження видалення акаунту
 
Протягом 7-ми днів після видалення у вас ще є можливість відновити акаунт. Для цього клікніть на кнопку “Відновити акаунт”.

 
Ваші друзі з CleverStaff