Інтеграція з Microsoft Teams: нові можливості для онлайн-співбесід

Друзі, у нас знову хороша новина! Відтепер у нас діє інтеграція з Microsoft Teams/Skype – для створення онлайн-співбесід з кандидатами. 

Все, що вам потрібно – це інтегрувати Microsoft-календар у розділі “Органайзер”. І – у вас з’явиться можливість створення онлайн-зустрічі Microsoft Teams/Skype при переведенні кандидата на етап співбесіди (там, де можна зараз створити Google Meet). 

Microsoft Teams доступний тільки корпоративним акаунтам Microsoft (це обмеження самого Microsoft), для звичайних акаунтів доступний тільки Skype. При інтеграції Microsoft-календаря ми визначаємо можливості вашого акаунта і пропонуємо саме їх. Якщо ви використовуєте корпоративний акаунт, то переконайтеся, що Адміністратором вашого Microsoft середовища дозволено створення Microsoft Teams в інших сервісах. Якщо все-таки заборонено, то ми це визначимо та повідомимо вам про це. 

Також ми додали два нових поля як для  Microsoft Teams/Skype, так і для  Google Meet: тривалість зустрічі та назва події в календарі. Тепер у вас буде можливість змінити їх на етапі створення зустрічі.

Бажаємо приємної та результативної роботи!