Представляємо вам червневі поліпшення CleverStaff!

Вісім поліпшень і один анонс.

  1. Тепер CleverStaff вміє завантажувати в ваш аккаунт архіви резюме і робить це вельми інтелектуально. Сервіс не додає кандидатів з повторних резюме і добре визначає міста.  Скористатися цією функцією можна за посиланням.
    А також CleverStaff тепер вміє приймати кандидатів, експортованих з E-Staff. Розробникам нашої системи довелося добре попрацювати, щоб забезпечити надійний масовий імпорт резюме.
  2. Додано можливість змінювати і видаляти коментарі.
  3. На нашому сайті з’явився перелік деяких наших клієнтів.
  4. Випущено нову версію розширення для LinkedIn. LinkedIn теж розвивається, і коли його розробники впроваджують нововведення в інтерфейсі, нам доводиться за ним встигати.
    У Chrome оновлення відбулося автоматично.
  5. Прискорена завантаження списку кандидатів і вакансій. Це зроблено після зауваження наших нових користувачів з King’s Choice. А також прискорене завантаження самого сайту cleverstaff.net.
  6. Виправлено кілька програмних помилок і неточностей.
  7. Поліпшено юзабіліті і оформлення списку кандидатів всередині вакансії і перегортання списку кандидатів, вакансій, замовників.
  8. Удосконалено додавання кандидатів з пошти.

А в липні з’явиться можливість вести базу співробітників в CleverStaff. Цього чекають кілька компаній. Ми пам’ятаємо, скоро порадуємо 🙂
Ваші друзі з CleverStaff