Ми вас чуємо: як користувачі змінили CleverStaff

Друзі! Світ, рекрутинг і CleverStaff не стоять на місці. За чотири роки безперервного розвитку ми впровадили понад 170-ти додаткових функцій і поліпшень. У їх числі понад чотири десятки – на основі побажань до функціональності нашого софта, отриманих від рекрутерів. Багато хто опинився корисні величезній кількості користувачів системи і сприяли стрімкому зростанню її популярності. (Ще більше фич було реалізовано під вузькоспеціальні потреби конкретних користувачів системи, але зараз мова про поліпшення, які доступні всім.)

2015

У 2015 році ми впровадили в систему більш 50-ти нових можливостей, з яких близько 15-ти – за запитами рекрутерів. Серед них можливість підключити календар Google до CleverStaff для зручності призначення співбесід, пошук дублів резюме при додаванні нових кандидатів з LinkedIn, оновлення описів кандидатів в системі при завантаженні їх резюме та автодоповнення посад кандидатів. Ми також врахували численні побажання до організації етапів підбору кандидатів: додали нові етапи «за замовчуванням» і важливу можливість додавання власних етапів в вакансію.

2016

2016 рік приніс нашому сервісу 46 важливих доопрацювань, десять з яких були запропоновані активними користувачами платформи. Серед них – колонка «Останні дії», де зручно відображається історія останніх дій по кандидату в системі. Також, за запитами з Прибалтики, ми інтегрували CleverStaff з CV-Online

2017

Одинадцять з 37-ми нових поліпшень були розроблені за мотивами наполегливих побажань наших користувачів в 2017 році, в тому числі можливість переглядати публічні вакансії зі смартфона і інтеграція з сайтом пошуку роботи job.kg (Киргизстан). Крім того, в минулому році з подачі наших користувачів з’явився модуль тестування, що дає можливість прямо в системі створювати власні тести і відправляти їх кандидатам.

2018

У 2018 року ми впровадили вже 32 поліпшення. З тих, про які нас просили рекрутери, – додавання опису вакансії з системи при публікації на Facebook, інтеграція сервісу з поштою Exchange і масове переведення кандидатів по етапах.
Нашими «співавторами» виступили представники Intersog, VertaMedia, Outsoft, CNA, RTC, CyberVision, Rocketworks BV, KamaGames Studio, Indigo, Grossum, Escadra, MacPaw, ZFort, CV-Online, huntress.by, SBT Systems, WebSunGroup, Zone3000, Нуртелеком , UA working, Avon, Pharma Personnel, Huawei та інших компаній.
Дякуємо за співпрацю та чекаємо нових корисних пропозицій!
 
Команда CleverStaff