Як виглядає оновлений CleverStaff: що конкретно змінилось?

Друзі, нагадуємо: наразі наша команда активно працює над оновленням внутрішнього інтерфейсу – ми прагнемо зробити його приємнішим візуально та більш зручним у використанні. 

Днями ми обіцяли вам показати, як буде виглядати оновлений, «перевдягнений» CleverStaff Цей час настав. Ми підготували кілька скріншотів з пояснення що змінили і навіщо.

Навігація по розділах. Ми перенесли навігацію по розділах з верхньої частини в бік ліворуч – це надасть вам змогу більш оптимально використовувати простір першого екрана і бачити на ньому максимум необхідної інформації. Наприклад, ось так тепер виглядає «Огляд показників».

Новий вигляд вакансій. Відтепер вакансії представлені у форматі окремих карток. При цьому попередній формат – у вигляді списку – залишається. Зазначимо, що ще додатково відображаються скіли і мови, якщо вони вказані у вимогах вакансії. Також тут фіксуються відповідальні за вакансію. При цьому зберігається можливість для користувача в будь-який момент перемикатися між таблицею і картками. 

Альтернативний вигляд «Кандидатів». В оновленому інтерфейсі «Кандидати» теж виглядають інакше і більш цікаво. Як і у випадку з вакансіями, зберігається можливість перегляду кандидатів у форматі списку. Тут ми також додали відображення скілів, мови та загального досвіду. 

Побачити оновлений дизайн системи CleverStaff  ви зможете вже у липні. Особисто ми з нетерпінням чекаємо цієї події 🙂