Нова функція: дублювання вакансій

Можливість дублювати вакансії – давно очікувана функція, яка здатна значно полегшити роботу рекрутера. Багатьом фахівцям з підбору персоналу доводиться часто закривати однотипні або дуже схожі вакансії, а значить, знову і знову шукати в базі і переглядати профілі тих же кандидатів, яких вже відбирали на подібні вакансії. Результати роботи по цих кандидатах, звичайно, зберігаються в історії дій, але все одно на повторний скринінг можуть піти години.
Тепер в системі CleverStaff є дублювання вакансій разом з кандидатами, відібраними на них раніше. Якщо у вас з’явилася вакансія, схожа з однією з тих, що ви вже закривали раніше, ви можете в один клік перенести опис і кандидатів на всіх етапах (крім відмовних і тих, хто вийшов на роботу) в заново створену вакансію.
Для того щоб дублювати вакансію, відкрийте вкладку «Вакансії» → виберіть потрібну вакансію «Опис вакансії» та клікніть на відповідну іконку, як показано на скріншоті:

knopka dub
Ви можете створити нову вакансію, скопіювавши дані (опис і кандидатів).

Щоб створити нову вакансію і при цьому скопіювати дані (опис і кандидатів), введіть назву нової вакансії.

Відповідальним за нову дубльованувакансію автоматично призначається її творець.

Щоб скопіювати кандидатів з однієї вакансії в іншу, клікніть на чекбокс в вікні. Всі кандидати будуть перенесені на етап «Знайдені».

Кандидати, які знаходяться на етапі «Вийшов на роботу» або на відмовних етапах дубльованої вакансії додані не будуть.
Ваші друзі з CleverStaff