CleverStaff на форумі HR Challenge Poland 2023. Як це було?

Чи знаєте ви, де в наш час можна зустріти… гарну богиню Артеміду, бажано – у повний зріст? Підійти, познайомитися, зробити селфі, разом з’їсти шоколадку, і – обговорити дещо важливе, і – цілком земне? А от рекрутери, які стежать за міжнародними подіями, знають – це можна було зробити на HR Challenge Poland 2023, в якому брав участь  CleverStaff. 

Про HR Challenge Poland 2023

HR Challenge Poland – одна з найбільших подій для рекрутерів у Польщі, яка цьогоріч відбулася 8-9 березня у Варшаві, в готелі Courtyard Marriott. Традиційно форум збирає виключно професійну аудиторію. Переважна більшість учасників і гостей – це топменеджери (серед них – HRD, фінансові директори, керівники відділу продажів тощо), рекрутери і HR тім-ліди, молоді фахівці і асистенти. 

Чим запам’ятався коннер CleverStaff?

Але головною родзинкою презентаційного майданчика CleverStaff була розкішна Артеміда – сучасна покровителька рекрутингу, яка, наче магнітом, притягувала учасників заходу. Спостерігалась навіть «ланцюжкова реакція»: коли люди знаходились біля стійки з кавою і насолоджувались смаколиками, все одно поглядали на Артеміду – то один учасник, потім його співрозмовник, і так по колу. Звичайно, підходили, знайомились, фотографувались. Статну красуню-рекрутерку не можна було не помітити, і тим паче пройти повз, не зробивши кілька фото. 

Про що говорили?

На HR Challenge Poland 2023 протягом 2-х днів тривали сесії за напрямками, які стосувались нової організаційної структури компаній та захисту і розвитку бізнесу. Піднімалися питання лідерства, мотивації, компетенцій та зобов’язань співробітників, розвитку та збереження талантів. Окремо торкнулись навіть теми психологічного здоров’я. 

Поспілкуватися на цю та інші трендові теми в рекрутингу всі бажаючі змогли з представниками CleverStaff і особисто – з СЕО компанії Євгенієм Ізотовим. «Учасники активно цікавились автоматизацією, і це було дуже приємно, – згадує Євгеній. – А ще приємніше було презентувати наше власне ноу-хау – гейміфікацію, що як раз дуже позитивно впливає на емоційний стан рекрутера. Зважаючи на те, що для наших польських друзів проблема ментального здоров’я дуже значуща, то ми виявилися поки що єдині у світі, хто пропонує рішення цієї проблеми».

Що у підсумку?

На завершення HR Challenge Poland 2023 – вечір 2-го дня – напевно, не було жодного учасника, хто б не чув чи не поспілкувався з CleverStaff. Це були дійсно круті, цікаві, перспективні зустрічі. Наша команда отримала колосальний досвід. А головне – зробила так, щоб якомога більше польських професіоналів дізналися про українську систему для рекрутингу, яка водночас з питаннями автоматизації додатково вирішує проблему емоційного вигорання, допомагаючи рекрутерам відчувати себе результативнішими і щасливішими. 

Щоб повною мірою зрозуміти атмосферу HR Challenge Poland 2023  – дивіться наше відео: