Перерахунок сплаченого періоду при додаванні / видаленні користувачів

Ми додали нову функцію: «білінг». Вона дозволяє робити автоматичний перерахунок сплаченого періоду при зміні кількості користувачів аккаунта і відстежувати всі зміни. Ця функція працює тільки для користувачів тарифу «КОМАНДА» (upd. «Стандарт»).

Що змінилося

Наприклад, ви зробили передоплату аккаунта на 4 місяці і отримали знижку 10% для шести користувачів. Через 3 тижні ви додаєте ще трьох користувачів.

Раніше ви не бачили всіх розрахунків підсумкової суми при зміні кількості користувачів в обліковому записі. Без цього важко розуміти кількість оплачених днів для активних користувачів і планувати витрати.

Тепер перерахунок відбувається автоматично, і ви бачите всі зміни в реальному часі.

Як це працює

Ви робите передоплату, і вона зараховується на баланс вашого облікового запису.

В інтерфейсі сторінки оплати аккаунта відображається:

  • Поточний баланс аккаунта.
  • Кількість активних користувачів з платної роллю (все, крім Hiring manager).
  • Кількість передплачених днів і останній оплачений день.
  • Історія платежів.

Кількість оплачених днів = (Сума передоплати *% знижки) / (кількість платних користувачів) – (кількість днів з моменту передоплати).

Таким чином, ви можете самостійно відстежувати кількість передплачених днів в реальному часі:

Pay _ CleverStaff - Google Chrome 2017-09-20 13.09.15

Найближчим часом ми переведемо всі акаунти тарифу «КОМАНДА» на білінг: у користувачів з роллю «Admin» відобразиться спеціальне повідомлення.

Детально умови білінгу описані в договорі публічної оферти на надання послуг.

Ваші друзі з CleverStaff

Перерахунок сплаченого періоду при додаванні / видаленні користувачів
Rate this post

Сподобався цей допис? Поділіться з друзями:
x
На сайт CleverStaff