CleverStaff змінює дизайн внутрішнього інтерфейсу системи 🔥

Ви знаєте, що ми постійно працюємо над покращенням системи. Як правило, це функціональність, яка дуже важлива для рекрутерів, а також покращення інтерфейсу, стилів, юзабіліті, зрозумілості.

Наша система вже досить велика: за 10 років розробки у ній зараз понад 200 сторінок/вікон. Ми багато разів покращували інтерфейс точково і наскрізно, тобто однотипні елементи одразу на всіх сторінках, де вони зустрічаються. І все ж у нас досі є і наслідуються стилі 7- і 5-річної давнини, коли були попередні масштабні зміни внутрішнього інтерфейсу. Назрів запит осучаснити, освіжити внутрішній інтерфейс, зробити його привабливішим для очей та зручнішим у користуванні.

Далі трохи про те, що саме і чому змінюємо.

Кольорова гамма. У світових трендах UX дизайну – пастельні, спокійні відтінки. Натомість у нас ще з далекого 2014 року була тяглість до наших яскравих кольорів, з якими ми ніяк не хотіли прощатись ☺ В новому ж дизайні кардинально переглянута вся кольорова гамма, стилі будуть більш спокійні, приємні для ока. 

Навігація по розділах. У 2014 році було актуально та зручно розмістити навігацію по розділах зверху вікна. Але кількість розділів зросла і вони не вміщуються у горизонтальний рядок. Тому в редизайні навігація по розділах перенесена в бік ліворуч.

Приведення до єдиного стилю. Однотипні елементи “з різних епох” приводяться до єдиного гарного стилю. Так їх буде легше підтримувати та вони будуть менш різноманітно і більш звично працювати. 

Канбан дошка та картки замість списків. Наших старих добрих однорядкових табличок часто не вистачає, щоб розмістити у швидкому доступі все необхідне. Задачі в органайзері, списки кандидатів і вакансій тепер отримають додатковий режим перегляду. Користувачі зможуть обрати зручний для себе спосіб відображення – таблицю чи картки. 

Скоро ми покажемо детальніше зі скриншотами, як буде виглядати перевдягнений CleverStaff 🙂